En stjärnhimmel över Teaterplan i Örebro

Från att länge ha varit en plats som känts lite otrygg och oupplyst, har nu Team Tejbrant hjälp till att omforma Teaterplan med både nya vackra bänkar, cykelställ och inte minst ett lite speciellt väderskydd. 

För att göra Teaterplan mer trivsam och tillgänglig har det bl a varit stort fokus på belysning. Taket i detta väderskydd SHARP är utrustat med små LED-lampor i formen av en stjärnhimmel, som mjukt lyser upp platsen. Skyddet är utformat som en femhörning och de stora glassektionerna har en dekor som ska påminna om brovalven över ån. Sittplatsen i skydden är utrustat med USB-uttag för mobilladdning. Detta är en plats tänkt för både väntande bussresenärer och för de som bara vill slå sig ned en stund.

Ett flertal bänkar och solsoffor finns också utplacerade vid platsen och de är gjorda av rostfritt stål med sitsar i IROKO-trä och är FSC-märkta. Team Tejbrant har även fått leverera cykelställen i rostfritt stål, i form av halva cykelhjul med med stag som ska efterlikna ekrar.

Nu står Teaterplan färdigt och vi på Team Tejbrant är mycket stolta och glada för att vi fick möjligheten att bidra till en ljusare och tryggare plats.