Sök

Klicka

Vi avser uppgradera vårt IT system under v.37. Detta kan innebära att vårt affärsystem kan skapa en del fördröjningar samt att vår mail kan påverkas. Vi hoppas på Ert överseende med detta. Detta meddelande kommer att ligga kvar så länge som vi bedömer att det behövs innan vi är tillbaka till “normalt”

Team Tejbrant deltar i projekt för en trygg kollektivtrafik

Under de närmaste åren kommer det göras stora satsningar på svensk kollektivtrafik. I dagsläget är det många som väljer bort allmänna kommunikationer p.g.a. att de inte känner sig trygga. Vad krävs för att garantera alla resenärers säkerhet och trygghet vid resor i kollektivtrafiken? Vilken roll spelar den snabba digitala och tekniska utvecklingen i detta arbete?

Dessa frågor stod i fokus under gårdagens seminarium, där Teleste i samarbete med oss på Team Tejbrant, Fältcom och Philips belyste digitaliseringens roll i en trygg kollektivtrafik. 

På plats var inbjudna representanter från teknikbranschen, myndighets- och politikersvergie. I anslutning till seminariet presenterades även en utställning med de senaste tekniska innovationerna, med inriktning på att skapa trygghet i kollektivtrafiken. Bland annat visades på en digitaliserad hållplats med inbyggd CCTV och med ett flertal resenärstjänser, såsom personligt larm.

Ring oss:

+46 8-505 230 00

Kontakta oss