Sök

Klicka

Vi avser uppgradera vårt IT system under v.37. Detta kan innebära att vårt affärsystem kan skapa en del fördröjningar samt att vår mail kan påverkas. Vi hoppas på Ert överseende med detta. Detta meddelande kommer att ligga kvar så länge som vi bedömer att det behövs innan vi är tillbaka till “normalt”

Finansiering

SG Finans och TeamTejbrant har inlett ett samarbete i syfte att ytterligare förstärka Team Tejbrants finansiella erbjudande mot kund.

  • "Vi arbetar hela tiden för att stärka våra kunderbjudanden och är övertygade om att detta samarbete med SG Finans skall medverka till detta. Vi har länge sökt efter en partner som kan hjälpa till att realisera vår strävan att erbjuda våra kunder ett alternativt finansieringssätt och tror oss nu ha hittat rätt” säger Per Saveborn, arbetande styrelseordförande på Team Tejbrant. 
  • SG Finans arbetar kontinuerligt för att utveckla vår erbjudandeportfölj inom olika branscher och genom samarbetet med TeamTejbrant tar vi nu steget in i branschen  ”Gatumöbler”. Om detta visar vara framgångsrikt kan det inte uteslutas att konceptet kan introduceras på andra marknader, säger Jonas Karlsson. Senior Key Account Manager på SG Finans. 

  Produktblad Finansiering

Ring oss:

+46 8-505 230 00

Kontakta oss